-

Gårdagen var hur bra , rolig o gosig som helst! Sälskapet var hur lyckat som helst riktigt sköna grabbs det där. Ikväll ska jag ut till Tjörn till victoria det ser jag fram emot. Nu har jag spridit lite av min lycka :)






-

Uppe med tuppen eller?? Jag håller på att fixa mig och vet inte vad jag ska ha på mig alls för den delen.. Snart ska jag och erika ner till nösnäs och hämta våra skolbusskort och därefter ska vi till liseberg me like

 
Grattis på din 16 års dag gumman


-

Nu kom jag precis hem efter en inpricip heldag med min fina bästa vän. På listan imorgon står det liseberg med stora bokstäver och om ni undrar ifall jag är taggad då kan jag säga att det är det enda jag är , som jag längtat! Jag ska spendera dagen på liseberg med bland annat bästa erika.



En bild säger så mycket mer än tusen ord verkligen


-

Nu har jag tänkt mig att sova alledes strax men först och främst berätta lite om min dag. Jag var i city med Filippa och erika fick med mig lite hem de fick dom andra med såklart. Sedan var jag helt slut så det blev chill. Imorgon ska jag kanske bowla eller något liknande, spännande för det var ett tag sen.


-

Jag är tillbaka , kan ni fatta de eller... Här kommer en bildbomb från mig till er sen i lördags!











RSS 2.0