kärlek

Blev ändrade planer inför helgen skulle egentligen festat med tjejerna i min klass o några till idag men istället blir det att sitta barnvakt , tycker man ska ställa upp för familjen så, men det blir mysigt det med (:. Jobb hela helgen också , sedan vet jag inte riktigt. Känner att detta kommer bli en mycket lugn helg taggar inför nästa, för då jävlar!

-

Nu sitter jag i skolan har bara två lektioner idag ganska nice vet inte vad jag ska göra efter skolan dock. Igår var jag med min make o myste, sen träffade jag Thilda. Snart e det helg o jag ska ha en gör mysig helg förhoppningsvis!

-

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

 

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan


..

"kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår"

 


-

Nu sitter jag i skolan och har precis redovisat , tycker sånt är hur läskigt som helst! Jag har iallafall haft en kannon helg med massa mys, överaskningsfest som för övrigt blev väldigt lyckat. Känner mig så glad för jag har så underbara människor i mitt liv, ni gör min dag verkligen!

only girl

Nu är de egentligen helg veckorna springer förbi, helg hela tiden tycker jag haha! Idag var jag i skolan o efter det lunchade och shoppade jag med min fina syster mathilda, riktigt mysigt. Jag är så glad att jag har så underbara syskon vet inte vad jag hade gjort utan er. Jag köpte bara en piercing, riktigt lång men det e coolt till kortare linnen / tröjor. Jag är så himla glad vet inte varför men allt är så bra!!! Snart ska jag leka med min fina Erika. Ha en trevlig helg mina vänner så hörs vi senast på fredag!

RSS 2.0